Sikkens de beste verf voor binnen & buiten

 Sikkens is het merk voor professioneel schilderwerk. Het van oorsprong oer Hollandse merk begon ooit in de jaren ‘20 met de ontwikkeling van speciale lakken in de auto- en vliegtuigbranche.  Dat doet Sikkens (inmiddels onderdeel van AkzoNobel) nog steeds, maar het merk heeft deze kennis inmiddels ook vertaald naar hoogwaardige verfproducten voor de consument. Alle Sikkens lakken en muurverven zijn bij ons verkrijgbaar in een kleur naar keuze. 


Sigma is bedoeld voor het professionele schilderwerk

Je bent verzekerd van een goed product van een betrouwbare fabrikant. Sigma is inmiddels onderdeel van het Amerikaanse PPG. Zij vervaardigen wereldwijd lakken voor o.a. auto’s, boten en vliegtuigen. Start je klus met een hoogwaardig Sigma product. We beloven je dat je dit zult merken in het eindresultaat! Alle Sigma lakken en muurverven kunnen gemengd worden in een kleur naar keuze. 


Wijzonol verf bestellen betekent kwaliteit bestellen

 Het merk is opgericht door de familie Van Wijhe en tot op de dag van vandaag onafhankelijk. Wijzonol kenmerkt zich door het traditionele vakmanschap en garandeert daarmee een hoge kwaliteit van de producten tot wel 12 jaar onderhoudsvrij. Als je kiest voor Wijzonol verf verzeker je jezelf van kwaliteit en een goed resultaat. Net zoals bij Sikkens en Sigma kunnen de lakken muurverven van Wijzonol ook op kleur gemengd worden. 


 

Pure by Flexa 

 Pure by Flexa Colorlab is van hoogwaardige kwaliteit met een kleurpalet ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.

 


San Marco italiaanse decoratieve muurverf 

San Marco is een luxe verf merk met verschillende metallic looks. Maar ook ook een matte verzie met een grove korrel erin zoals de Sable verf. Zoals het in de pot zit zo krijg je het op de muur. Kwast in de pot en smeren maar.

Gemakkelijk aan te brengen met een blokkwast of spaan . De verf is met 1 laag al dekkend,  dus je kunt snel genieten van het eindresultaat.

Bestel de verf in de webshop of kom langs in onze winkel. 


Pure & Original  

Pure & Original is een Nederlands verfmerk dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Uitgesproken kleuren, pastel, vergrijsde tinten, poeder mat, veel kleurnuance, hoogglans, of mat én waterafstotend, alle keuzes zijn mogelijk. Je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en verschillende verfsoorten, zo is er altijd een combinatie die bij je past.

 Mat, hoogglans, poederzacht of veel kleurnuance, wij hebben het allemaal. De verven zijn onder andere toepasbaar op wanden, deuren, meubels, keukenkasten, trappen en vloeren.

Alle verfsoorten worden gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten en zijn op waterbasis.
Bestel de verf in de webshop of kom langs in onze winkel.

 

Betonlook.nl 

Nieuw in ons assortiment zijn de prachtige producten van betonlook.nl⁠⁠
Alle producten worden zo duurzaam en ecologisch mogelijk gemaakt. Zoals de kalkverf, deze wordt alleen gemaakt van kalkpoeder, water en poederpigment. Alles zonder chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Ook heel fijn voor als je bijv. een een allergie hebt voor bepaalde verfsoorten.

Bestel de verf in onze webshop of kom langs in de winkel.