Betonstuc - Basebeton

't Kleurhuys is gespecialiseerd in het aanbrengen van betonstuc in Badkamers, keukens, vloeren etc. De betonlook is industrieel, robuust en door zijn veelzijdigheid niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Wil jij ook jouw vloeren, wanden of meubels een stoere beton uitstraling geven? De pure betonstuc van basebeton is uniek in werking én gebruiksvriendelijkheid. Welke kleur je ook kiest, basebeton voegt extra karakter toe aan jouw interieur.

Wil je exact weten hoe snel wij jouw keuken, badkamer, woonkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Kom dan bij ons langs voor een advies en een op maat gemaakte offerte. Aan de hand daarvan kunnen wij u onze planning laten zien. 

Met betonstuc creëer je eenvoudig een stoere en strakke vloer in jouw woonkamer. Maar basebeton vormt ook een mooi alternatief voor tegels in de badkamer of toiletruimte. En wat dacht je van een betonlook werkblad in de keuken? Door de unieke samenstelling is basebeton toe te passen op wanden, vloeren, aanrechtbladen en meubels.


Betontafels 

Betontafels afgewerkt met een harde 2K lak is de blikvanger in uw interieur. De tafels zijn leverbaar in diverse kleuren, vormen en met een onderstel naar uw wens. De stoere natuurlijke uitstraling past zowel in een landelijk als in een modern interieur. 

Bestel ze via onze webshop :    https://www.kleurhuysshop.nl/Betontafels

Of kom langs in de showroom en laat u inspireren door alle mogelijkheden.