SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

07/25/2019

WOONTRENDS OPVOLGEN : STEELIT® STALEN BINNENDEUREN

Blog over woontrends zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook wij proberen elke week een inspirerende blog te schrijven over nieuwe woontrends en mooie producten die wij in de winkel mogen verkopen. Zo zijn wij sinds enkele maanden dealer van STEELIT stalen binnendeuren. Hoe tof is dat!

STEELIT deuren worden gekenmerkt door een slank, authentiek en tijdloos design. Daardoor integreert STEELIT zich perfect in vrijwel elk interieur: van warm klassiek tot strak modern. Deze prachtige stalen deuren zijn van 100% staal en absoluut Belgische ambacht. Deze ambacht zie je terug in de luxueuze uitstraling en dit voel je ook bij het openen of schuiven van de stalen deur. 

Soorten en Maten:
Er zijn veel verschillende soorten en varianten mogelijk van enkele deur tot modulair concept. 

- De STEELIT DOOR is een 100% handgemaakt Belgisch product dat staat voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering. Deze enkele deuren zijn snel uit voorraad leverbaar. 

- De STEELIT SLIDE deuren in standaard afmetingen zijn met bijzonder aandacht en oog voor detail afgewerkt en makkelijk te monteren. De StEELIT SLIDE deuren met hun authentiek en tijdloze design zijn voorzien van 2 kwalitatieve loopwielen. Elke schuifdeur is tevens voorzien van één << softclose >> systeem voor die extra touch kenmerkend in het STEELIT assortiment. 

- Het STEELIT MODULAIR concept biedt een waaier aan mogelijkheden om vanuit een STEELIT enkel of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen. 

Alle deuren zijn eveneens uitvoerbaar in combinatie met eiken en wit staal. 

Hierbij nog wat voordelen op een rij :
- 100% staal 
- Hoogwaardige afwerking
- korte leveringstermijn 
- Snel en eenvoudig monteren
- Groot prijsverschil t.o.v. maatwerk 

In onze showroom hebben wij enkele voorbeelden zoals een enkele binnendeur, een enkele schuifdeur en een modulair concept. Kom gerust eens even langs om deze prachtige ambachtelijke deuren in het echt te bewonderen. De koffie staat klaar! 

6c6331d10a77933a16171d7246442fd9 (1).jpg

Kleurhuys - 11:59 @ 'T KLEURHUYS | 1 opmerking

  1. bouwinspecteur

    07/29/2019

    Geweldig, ik vond het erg leuk om te lezen!

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments