SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

07/25/2019

WOONTRENDS OPVOLGEN : STEELIT® STALEN BINNENDEUREN

Blog over woontrends zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook wij proberen elke week een inspirerende blog te schrijven over nieuwe woontrends en mooie producten die wij in de winkel mogen verkopen. Zo zijn wij sinds enkele maanden dealer van STEELIT stalen binnendeuren. Hoe tof is dat!

STEELIT deuren worden gekenmerkt door een slank, authentiek en tijdloos design. Daardoor integreert STEELIT zich perfect in vrijwel elk interieur: van warm klassiek tot strak modern. Deze prachtige stalen deuren zijn van 100% staal en absoluut Belgische ambacht. Deze ambacht zie je terug in de luxueuze uitstraling en dit voel je ook bij het openen of schuiven van de stalen deur. 

Soorten en Maten:
Er zijn veel verschillende soorten en varianten mogelijk van enkele deur tot modulair concept. 

- De STEELIT DOOR is een 100% handgemaakt Belgisch product dat staat voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering. Deze enkele deuren zijn snel uit voorraad leverbaar. 

- De STEELIT SLIDE deuren in standaard afmetingen zijn met bijzonder aandacht en oog voor detail afgewerkt en makkelijk te monteren. De StEELIT SLIDE deuren met hun authentiek en tijdloze design zijn voorzien van 2 kwalitatieve loopwielen. Elke schuifdeur is tevens voorzien van één << softclose >> systeem voor die extra touch kenmerkend in het STEELIT assortiment. 

- Het STEELIT MODULAIR concept biedt een waaier aan mogelijkheden om vanuit een STEELIT enkel of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen. 

Alle deuren zijn eveneens uitvoerbaar in combinatie met eiken en wit staal. 

Hierbij nog wat voordelen op een rij :
- 100% staal 
- Hoogwaardige afwerking
- korte leveringstermijn 
- Snel en eenvoudig monteren
- Groot prijsverschil t.o.v. maatwerk 

In onze showroom hebben wij enkele voorbeelden zoals een enkele binnendeur, een enkele schuifdeur en een modulair concept. Kom gerust eens even langs om deze prachtige ambachtelijke deuren in het echt te bewonderen. De koffie staat klaar! 

6c6331d10a77933a16171d7246442fd9 (1).jpg

Kleurhuys - 11:59 @ 'T KLEURHUYS | 1 opmerking

07/17/2019

EEN ECHTE KASTEELVLOER - CASTLE STONES

Het is bijna zomervakantie en misschien gaat u in de vakantie wel een kastel bezoeken. Een echt authentiek middeleeuws kasteel misschien wel. Let dan vooral eens op die oude stenen vloeren. Deze stenen vloeren zijn meestal echt doorleefd met slijtplekken en er is ongetwijfeld hier en daar een stukje of een hoekje af. Deze vloer brengt echt de oude sfeer naar boven. Je ervaart het verleden en de historie van het kasteel om je heen. 

Hoe betoverend is het dat er stenen ontwikkeld zijn die geïnspireerd zijn op echt kasteelvoeren, namelijk Castle Stones. De ontwikkelaar Maurits Simonette is opgegroeid in Portugal. Waar hij speelden in kastelen van kennissen. Terug in Nederland leerde hij schilderen van zijn oma, en zijn moeder bracht hem de techniek van modelleren en mallen maken bij. Zijn inspratie komt voornamelijk van de renaissance met zijn monumentale gebouwen en ruïnes. Denk daarbij ook aan historische Vlaamse en Franse kerken. Castle Stones geïnspireerd door het verleden, daarin vond Maurits zijn blijvende verwondering. 

De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek. Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek. 

De Castle Stone vloeren zijn leverbaar in 10 modellen (Loft, Dalle, Bricks, Dalle Paris, Big Bricks, French Bricks, Oak Bricks, Cobble Stones, Terra Stone, Versailles) en elk in negen kleurencombinaties.

In onze showroom ligt ongeveer 150 m2 aan Castle Stones in diverse kleuren en stenen. Genoeg inspiratie! Verwerk deze prachtige stenen bij u in huis voor een authentieke woonbeleving. 

Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag. Bezoek ons gerust aan de
Prisma 81 in Sliedrecht. De koffie staat voor u klaar. Tot dan! 

Een reactie op onze blog vinden wij altijd erg leuk. Wilt u een reactie of opmerking plaatsen vermeld in uw reactie alstublieft uw e-mailadres zodat wij uw gegevens hebben om te kunnen reageren. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook: info@kleurhuys.nl

t kleurhuys - Castle stones - Big bricks - brown grey - zilver grijze voeg -3 (2).jpg

Kleurhuys - 14:10 @ 'T KLEURHUYS | Een opmerking toevoegen