SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

07/12/2019

TRENDKLEUR CORAL

Uitbundig, warm en vrolijk. Wij roepen Coral uit als kleur van 2019! Soms neigt het naar oranje, soms bijna roze of met rode nuances. Coral is een energieke kleur die wij perfect vinden combineren met aardetinten, zwart en terracotta. 

En het toeval wil dat Pure & Original een aantal limited edition kleuren heeft gelanceerd, waaronder 3 kleuren Coral: Chalky Coral, Coral  & Soft Flamingo. 

Chalky coral - Een zachte tint van Coral, een sterke roze kleur met een grijsachtige schaduw. Kleurkrachtig, maar een overheersende rust. 

Soft Flamigo - Zo onschuldig als een jonge flamingo, vol met zachte veren, verfijnd en warm. 

Coral - Vol van leven en kleur, zoals de wereld in zichzelf gekeerd, blijft zich verbazen. Excentriek en uitbundig. 

Voor puur in het interieur mag je deze sprankelende kleuren gerust combineren met warme aardetinten. Uit de Pure & Original limited edition kan je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur Calm, een rustige, natuurlijke kleur met een grijzige, zand en roze ondertoon. Creëer rust en ruimte met witte tinten en breng meer leven in het interieur door diverse materialen toe te passen zoals onbewerkt hout, zwart staal en fijn linnen.  

Tip ! Werk met verschillende verftechnieken in dezelfde kleurstelling. Maak bijvoorbeeld een wand Licetto in de kleur Calm en combineer deze met een Marrakech Walls wand in dezelfde kleur. Een mooi geheel in dezelfde kleurstelling, maar toch net even anders door de verschillende verftechnieken. Stijl het geheel af met koraalkleurige accessoires, linnen kussens, stoere zwarte kandelaren en een groene plant . 

trend kleuren.jpg

Kleurhuys - 13:25 | Een opmerking toevoegen