SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

07/17/2019

VERF OF BETONSTUC IN DE BADKAMER

Tegenwoordig is het niet meer standaard om te kiezen voor een geheel betegelde badkamer. Enigszins gedateerd wordt het nu zelfs genoemd. Buiten het gedateerde om, vergen tegels en de bijbehorende voegen wat meer onderhoud en schoonmaakwerk. Wij kiezen, anno 2019, voor wat andere technieken in de badkamer zoals verf en betonstuc. Misschien her en der nog een tegel, voor de sier dan.

Verftechtnieken in de badkamer
Pure & Original heeft een ideale schrobvaste verf in het assortiment: Licetto.
Deze super matte verf wordt veel toegepast in de hal, keuken, kinderkamer én natuurlijk in de badkamer. De verf verkleurd niet want deze verf is op waterbasis. We horen je denken ‘in de badkamer een verf op waterbasis?’ Inderdaad! Zit er een vlek op dan poets je deze heel gemakkelijk weg met een vochtig doekje en de verf blijf mooi zitten. Wel raden wij in het natte gedeelte verf af door dat de wanden van de douch ook met zeep en shampoo in aanmerking komen. Deze middelen kunnen de verf aantasten. Op andere plaatsen is de verf gemakkelijk toe te passen, zoals bij de wastafel of toilet. Voor het douchegedeelte hebben wij een geweldig ander, modern, alternatief.
Tip: liever Pure & Original Classico krijtverf, Fresco Kalkverf of Betonlook Marrakech Walls in de badkamer? Werk deze verven dan minimaal af met 2 lagen matte Dead Flat Eco Sealer.

Coprox betonstuc
Een heel mooi en strak alternatief is Betonstuc in de badkamer. Onze vakmannen werken met Coprox. Coprox producten vinden hun oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de (kunsthars gebonden) cementmortel nog steeds gewonnen. En daar worden de Coprox producten succesvol toegepast bij het waterdicht afwerken van wanden, vloeren, gevels, kelders, etc.
Maar ook internationaal wordt de kwaleit van Coprox al decennia lang dagelijks bewezen en worden de unieke eigenschappen, kenmerken en veelzijdigheid van de producten genoemd. Veelzijdig in het waterdicht maken van vrijwel alle ondergronden, maar ook in bijvoorbeeld de keuze van de aardse kleuren die Afrika zo puur maken.
Coprox is hét waterdichte, watervaste stijlvolle en gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels, regulier stucwerk en traditionele afwerklagen zoals bijvoorbeeld Tadelakt en overige Betonlooks. Door de absolute waterdichtheid is Coprox ook uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimtes zoals de badkamer en de keuken.
Idee: geen zin om alle tegels uit de badkamer te bikken? Coprox betonstuk kan door onze specialisten ook over uw huidige tegels worden gesmeerd.

Tot slot
Wij vinden de Coprox betonstuc en de verf van Pure & Original dan ook dé ultieme combinatie. De verf kan gemakkelijk worden toegepast op de gedeeltes die niet door en door nat worden en Coprox betonstuc is de oplossing voor een strak, waterdicht en modern douchegedeelte. Deze combinatie is helemaal 2019!
Onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze showroom samen met onze specialisten een mooi ontwerp maken. Na het uizoeken van alle materialen maken wij een passende offerte. Na akkoord van de offerte plannen wij een datum en gaan we aan de slag op uw droom werkelijkheid te laten worden.
Een lekker lange blog dit keer. Fijne inspiratie voor in het weekend!
Volgende week schrijven wij een blog over Castle Stones.

Wilt u reageren of heeft u vragen over deze blog? Vermeld uw e-mailadres in uw reactie of stuur ons een mailtje: info@kleurhuys.nl. Wij behandelen uw vraag of opmerking per e-mail

w200_202665_nl.jpg

Kleurhuys - 10:27 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments