SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

Betonstuc van Coprox

't Kleurhuys is gespecialiseerd in het aanbrengen van betonstuc in Badkamers, keukens, vloeren etc. Coprox betonstuc heeft een ruim assortiment met kleuren. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen op het gebied van badkamers, keukens en kunt u alle kleuren op grote stalen bekijken. Het is mogelijk om proefstalen mee naar huis te nemen voor de kleur. 


Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van betonstuc. Zo proberen wij u volledig te ontzorgen. U kiest de kleur uit en wij regelen de rest. Onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze showroom samen met onze specialisten een mooi ontwerp maken. Als alles uitgezocht is  maken wij een offerte voor u . Gaat u akkoord, dan plannen wij een datum en gaan we aan de slag om uw droom werkelijkheid te laten worden. 


Betontafels - nieuw bij 't kleurhuys !

Betontafels afgewerkt met een harde 2K lak is de blikvanger in uw interieur. De tafels zijn leverbaar in diverse kleuren, vormen en met een onderstel naar uw wens. De stoere natuurlijke uitstraling past zowel in een landelijk als in een modern interieur. 

Bestel ze via onze webshop :    https://www.kleurhuysshop.nl/Betontafels

Of kom langs in de showroom en laat u inspireren door alle mogelijkheden.