JOUW SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 


'T KLEURHUYS

Wij zijn jouw specialist in uniek en exclusieve wand, vloer en plafond afwerkingen. In onze showroom inspireren en adviseren wij je graag met de producten, afwerkingen en kleuren die je wenst. 

't Kleurhuys heeft veel verschillende robuuste, natuurlijke en strakke producten in huis om voor jou een heel nieuw interieur te realiseren. De prachtige verf van Pure & Original en de collectie van Castle Stones vloeren is een mooie aanvulling op ons assortiment en te combineren met verschillende woonstijlen. Samen met de Stalen deuren van Steellit, Betonstuc afwerking en een grote collectie sierlijsten, kunnen wij je een heel eigentijds en exclusief assortiment aanbieden. 

Wij werken graag met natuurlijke materialen en pigmenten en daarom past Pure & Original heel goed in ons assortiment. Alle verf is uit voorraad leverbaar en doordat wij een Pure & Original mengmachine hebben kunnen wij terwijl je geniet van een kopje koffie de verf voor je op kleur mengen. 

Klanten omschrijven ons als verrassend, inspirerend, en eigentijds. Door de verschillende technieken van verf, bestonstuc, Castle Stones vloeren, afwerkingen zoals stalen deuren en sierlijsten. Onze Professionele schilders kunnen evt. jullie materialen verwerken. 

Wij geven uitgebreid advies over alle mogelijkheden. Er zijn van alle producten die wij verkopen voorbeeldstalen in groot formaat beschikbaar, hierdoor kun je snel en eenvoudig een keuze maken. Je zult verrast zijn over alle mogelijkheden welke wij hebben toegepast in onze showroom. Alle wanden en plafonds zijn afgewerkt met verschillende verftechnieken van Pure & Original. Er ligt 150 m2 Castle Stones in onze showroom, verdeeld over verschillende modellen. 

Uniek bij 't Kleurhuys is de combinatie van showroom en onze Professionals  in afwerking . 

Kom langs in onze showroom en laat je verleiden door de vele mogelijkheden. 

Kijk ook eens op onze webshops : 

https://www.kleurhuysshop.nl  

Een kleurrijke groet van ons team, 

Dirk - Henk- Marit - Suzanne

 

  

  

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram