Uw 

 Pure & Original : 

 "Prachtige verf die gemaakt wordt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Pure & Original verf voldoet aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. Alle verf wordt gekleurd met 100 % minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco Kalkverf zijn zelfs 100% mineraal."

Erwin Floor - Oprichter en Eigenaar van Pure & Original 

Alle verf is uit voorraad leverbaar. Ook beschikken wij over een Pure & Original mengmachine. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zorgen wij dat de verf voor u op kleur gemengd wordt. 

            Pure & Original heeft een kleurencollectie van meer dan 180 kleuren. 


Fresco Kalkverf : 

Fresco kalkverf is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht. 

https://www.kleurhuysshop.nl/kalkverf-fresco 

Marrakech Walls - Betonlook: 

Met de Marrakech Walls geeft u de muren een stoere betonlook. Een stoere of juist luxueuze sfeer in uw woning. De techniek die gebruikt wordt is van invloed op de uiteindelijke kleur, uitstraling, glans en structuur. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Marrakech-Walls-Betonlook

Licetto - Super matte, hyper afwasbare verf:

Licetto is een hyper afwasbare muurverf met matte afwerking. Hiermee geniet u van het beste van beide werelden: prachtige matte wanden en het gemak van een onderhoudsvriendelijke muurverf. 

Dit maakt Licetto de ideale muurverf voor in de keuken, badkamer, hal en kinderkamer. De verf is gemakkelijk schoon te maken en glanst niet op bij boenen en poetsen. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Licetto-afneembaar

Classico Krijtverf: 

De krijtverf heeft een zachte en poederachtige uitstraling. De kleuren zijn intens en krachtig. Door de speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, krijgt uw woning een exclusieve uitstraling. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Classico-Krijtverf

Carazzo extra matte vloerlak:

Carazzo is een universele lakverf welke uitermate geschikt is als supersterke vloerverf en trapverf. 
Voor een duurzame vloer is het van belang dat Carazzo vloerverf in meerdere lagen aangebracht wordt. Hoe meer lagen er aangebracht worden, hoe langer de vloer mooi zal blijven. 

In het verleden werd er vooral met lak op oliebasis gewerkt. Lak op oliebasis is sterk en heeft meestal een subtiele glans. Met de jaren zijn er steeds meer ontwikkelingen geweest op het gebied van watergedragen verven, zo ook de lancering van water gedragen lakverf. Carazzo lak op waterbasis is net zo sterk als ieder andere lak op oliebasis, maar dan vele malen duurzamer!

https://www.kleurhuysshop.nl/Carazzo-Vloerverf  

Traditional Paint Eggshell lak - Zijdeglans matte lak: 

Traditional paint lak kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Geen gedoe met verschillende soorten verven en afwijkende kleuren, maar gewoon alles met dezelfde pot verf. 
Sterk en weerbestendig, met een super goede dekking. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Lak-Traditional-Paint


Kalei - gevelverf:

Kalei is een duurzame, regen- en weerbestendige behandeling, waarbij de ondergrond (het metselwerk), de voeg en steen, zachter en minder zichtbaar worden qua structuur. De kalei van Pure & Original is kant-en-klaar, smeuïg en eenvoudig met de kalei kwast aan te brengen. 

Quartz kalei :

Pure & Original Quartz kalei is een water verdunbare gevelverf, waarin kleine quartz steentjes zijn verwerkt. Dit geeft de gevel een wat grovere uitstraling. Quartz kalei is een hoogwaardige gvelcoating met 100% natuurlijke en organische pigmenten. De verf is speciaal ontwikkeld voor buitengevels. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Quartz-Kalei-buiten-gevel-muurverf

Calx kalei: 

Pure & Original Calx kalei is een water verdunbare gevelverf zonder structuur. Het is een gladde verf die de gevel een egaal effect geeft. Calx kalei is een uiterst duurzame en vochtregulerende beschermlaag voor de gevel. De gevelverf houdt de ondergrond permanent droog tot op een maximumdiepte. 

De Calx kalei gevelverf wordt vooral toegepast bij gevels waar een hoog vuilafstotende of waterdamp doorlatende gevelverf noodzakelijk is. Ook is deze verfsoort uitermate geschikt als beschermlaag voor nieuwe en oude kalei verf. 

https://www.kleurhuysshop.nl/Calx-Kalei