JOUW SPECIALIST IN UNIEKE INTERIEUR AFWERKINGEN 

 

Projecten

Deze prachtige Castle Stones vloer mochten wij leggen. Big bricks in de kleur Brown Grey met een zilver grijze voeg. Stoer, landelijk met een industriele touch door de zwarte deuren en kozijnen. 

Wat zijn deze klanten blij met hun nieuwe keuken. Op de muren is Licetto toegepast in de kleur Warm Grey. Zo sfeervol en gezellig. Hier zal vast heel wat lekkers klaar gemaakt gaan worden. Geniet ervan! 

Foto's krijgen van tevreden klanten, dat blijft zo leuk. Dit toilet is veranderd in een sfeervolle ruimte, waar je gerust even voor je plezier kunt gaan zitten. Op de wanden zie je Fresco kalkverf in de kleur White Rhino. De kalkverf is beschermd met een aantal lagen Dead Flat Eco sealer. Hierdoor zijn de muren beschermd tegen water en vuil en goed schoon te maken met een doek. 

Castle stones in model Bricks toegepast in een hal. De kleur old grey gecombineerd met een zilver grijze voeg past heel goed bij de donker grijze deuren en kozijnen. Een fijn binnen komen in deze sfeervolle hal. 

Na ruim 8 maanden verbouwen, mogen onze klanten heerlijk gaan genieten van hun prachtige huis. Op de wanden in de woonkamer is de Fresco Kalkverf in de kleur moonstone aangebracht. Deze is behandeld met sealer van Pure & Original. De keuken is geschilderd met Licetto verf in de kleur Warm Grey. Licetto is uit zich zelf super mat en hyper afwasbaar. Ideaal voor in de keuken of met kleine kinderen. Wat is het mooi geworden. 

Zo mooi deze stoere , landelijke keuken. De muren zijn geschilderd met Fresco Kalkverf in de kleur Silver Like. Daarna is de verf behandeld met Dead Flat Eco Sealer, zodat de muren 100% afneembaar zijn. Heel veel kook  plezier in jullie nieuwe Keuken. 

Slaapkamer metamorfose in Bleskensgraaf!

Op de wanden is de prachtige Fresco Kalkverf toegepast in de Kleur Evening Shadow. De kroonluchter heeft ook een nieuw jasje gekregen, dit is gedaan met Krijtverf in de zelfde kleur als de muren. Hierdoor ontstaat er een mooi passend geheel. Bedankt voor de foto's, het is een droom slaapkamer geworden. Heel veel plezier ervan!

Deze badkamer is geschilderd met Fresco Kalkverf in de kleur Wild Garlic. De verf is behandeld met de Dead Flat Eco Sealer van pure and original voor een 100% afneembaar resultaat. Prachtige badkamer. Heel veel plezier in jullie nieuwe huis. 

Classico Krijtverf in de kleur Evening Shadow. Gecombineerd met een prachtig behang en vintage accesoires. Door de groente plantjes lijkt de muur een klein beetje groen, maar het is echt een grijze kleur. 

In samenwerking met Bakker Meesterschilders en Nugteren Project realisatie een mooi project afgerond. Plafonds gespoten en kozijnen geschilderd. Wanden voorzien van muurverf en de trapopgang voorzien van Fresco Kalkverf in de Kleur Soft Taupe. De Kalkverf is afgewerkt met Dead Flat Eco Sealer zodat de muren 100% afneembaar zijn. Eiken wagon trapdelen voorzien van een blanke afwerklaag, zodat deze niet verkleurd en geen vuil opneemt, en te reinigen is.  

Badkamer in een nieuw jasje

Op de muren is de prachtige Marrakech Walls van pure and original toegepast in de kleur Tin Kettle. Als beschermlaag hebben we de Dead Flat Eco sealer gebruikt hierdoor is verf 100% vochtbestendig en afneembaar. De eiken planken in combinatie met de Marrakech Walls geven de badkamer een stoere uitstraling. 

Prachtig huis van onze lieve vriendin. Haar hele huis is geschilderd  met Fresco Kalkverf in de kleur Wild Garlic, en afgewerkt met de dead flat Eco Sealer voor een 100% afneembaar resultaat. Heel veel woonplezier toegewenst!

In samenwerking met Bakker Meesterschilders hebben we dit mooie project gerealiseerd. De wanden zijn voorzien van Fresco Kalkverf in de kleur Warm Grey, dit vormt in combinatie met de vloer een prachtig resultaat. 

Wat een gaaf project was dit. Samen met Bakker Meesterschilders dit mooie huis geschilderd. We hebben hier Fresco kalkverf in de kleur Wet sand toegepast. Dit keer in een wolkerig effect, zo mooi. De deuren zijn geschilderd met Traditional Paint  in de kleur Cloudy Concrete . En zien jullie die prachtige sierlijsten langs het plafond en ornamenten bij de kroonluchters? Die zijn ook bij ons verkrijgbaar in de showroom

Woonkamer metamorfose bij een zeer tevreden klant! Fresco kalkverf in de kleur Moonstone en Evening Shadow. De wanden zijn afgewerkt met Sealer voor een 100% afneembaar resultaat. Ideaal met kleine kindjes. Mede mogelijk gemaakt door  Bakker Meesterschilders. 

Een nieuw bouw huis wordt vaak modern ingericht. Deze bewoners hebben voor een Landelijk interieur gekozen met als accent stoere hout elementen en Zwarte deuren en kozijnen. Op de muren is Fresco kalkverf aangebracht in de kleur Warm Grey. De kozijnen zijn geschilderd in de kleur Ral 7021 , samen met de eiken vensterbanken geeft dit een stoere uitstraling. 

Samen met Bakker meesterschilders en het kleuradvies van 't Kleurhuys is dit een warm thuis geworden voor een prachtig gezin. Heel veel woon plezier gewenst! 

Deze slaapkamer muur was eerst geschilderd in een koele blauw tint. De bewoners konden er niet aanwennen en zijn uiteindelijk  bij ons in de showroom geweest voor kleuradvies. Na een gezellige advies afspraak zijn ze aan de slag gegaan met de prachtig verf van Pure & Original. Wat zijn ze blij , en wij ook, het is prachtig geworden. Fresco Kalkverf in de kleur Elephant Skin.  

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram