Castle Stones  

Zoekt u een unieke vloer?  De door Maurits Simonette ontwikkelde Castle Stones stenen zijn handgemaakte reproducties van originele exemplaren van antiek marmer en kalksteentegels uit vervlogen tijden. Castle Stones Bricks (waaltjes) zijn reproducties van oude Engelse en Nederlandse bakstenen die in deze vorm niet meer geproduceerd worden. De Castle Stones stenen zijn qua optiek nauwelijks te onderscheiden van de antieke vloerbedekkingen.


 Het natuursteen heeft een authentieke uitstraling en kan, met een dikte van slechts 8 mm, worden toegepast op vloeren en wanden. Ze zijn tevens geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Alle tegels en stenen zijn gemakkelijk te onderhouden en daardoor kleurvast. Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is elk gelegd oppervlak uniek. Castle Stones zijn leverbaar in bourgondische dallen, loft en bricks in acht kleuren met telkens drie kleurschakeringen. Het kleurenpalet gaat van lichtbeige tot donkergrijs. 

Kom de sfeer proeven en bekijk  de Castle Stones - vloeren in onze showroom ! 

 Manoir Marie 

  Selecteert en verdeelt exclusieve handgemaakte vloeren in Vlaamse stijl. 

Natuurlijke gesteenten & ambachtelijk gebakken materialen creëren een authentieke sfeer die u enkel kunt terugvinden in stijlvolle landerijen, statige herenhuizen, karaktervolle hoeves, exclusieve manoir en charmante pastoriewoningen. 

Onze stijlvolle vloeren zijn landelijk strak met een eigenwijze touche en maken ieder hedendaags interieur af. Maak van uw woning een Manoir met Manoir Marie tegels.